Wanneer een lekdetectiebedrijf inschakelen?

Als u last heeft van lekkage in uw woning of bedrijfspand, dan kunt u een lekdetectiebedrijf inschakelen om de lekkage op te sporen. Een reguliere loodgieter kan vaak ook wel een lekkage verhelpen, maar beschikt lang niet altijd over de juiste methoden en materialen om een lek dat niet direct in het zicht zit op te sporen. Moorman Totaal Techniek uit Almere is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Wij kunnen via verschillende geavanceerde detectiemethoden het probleem snel en zonder hak- en breekwerk opsporen.

Een passende oplossing

Uiteraard sporen we niet alleen het lek op, maar verhelpen we het ook voor u. Wij gaan niet weg voordat we een passende oplossing hebben gevonden! Blijf dus niet langer zitten met uw lekkage, maar schakel in Almere direct ons lekdetectiebedrijf in. Dat kunt u doen door te bellen met 0320 - 72 46 15

Lekdetectiebedrijf duur? Nee!

In veel gevallen krijgt u de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekeraar. Uw opstalverzekering vergoedt over het algemeen schade aan de vaste elementen in uw woning. Verzekeraars zijn vaak voorstander van lekdetectiebedrijven, omdat onze gebruikte methodes weinig ingrijpend zijn. Wilt u weten hoe het zit in uw situatie? Neem dan vandaag nog contact op met onze lekdetectiespecialisten via het contactformulier!