Lekkage in uw badkamer?

Veel mensen denken bij een lekkage in de badkamer aan een kraan die blijft druppen of een badkamervloer die blank staat. Dit zijn voorbeelden van lekkages die veel voorkomen, maar het kan ook zo zijn dat een lekkage niet zichtbaar is voor het oog en pas in een later stadium voor overlast zorgt. Zo kan het gebeuren dat uw partner aan het douchen is en u, terwijl u beneden televisie aan het kijken bent, waterdruppels naast u op de grond ziet vallen..Uw lekdetectie specialist uit Almere kan de oorzaak van het probleem opsporen en u tegelijkertijd een passende oplossing bieden.

Altijd een oplossing

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om de oorzaak van de lekkage in uw badkamer met het blote oog te zien. Als specialist op het gebied van lekdetectie kunnen wij zonder extra hak- en breekwerk het probleem in uw leidingwerk opsporen. Dit doen wij door gebruik te maken van geavanceerde methoden. Aan de hand van een rapportage komen wij met een passende oplossing die ervoor moet zorgen dat u in de toekomst geen problemen meer van de lekkage zult ondervinden.

Woont u in Almere en zoekt u een specialist die een lekkage  in uw badkamer kan opsporen? Dan zit u bij ons goed. Wij staan in het geval van nood 24 uur per dag voor u klaar! Bel 0320 - 72 46 15 of neem contact met ons op via het contactformulier.