Lekkage in uw vloerverwarming?

Doe in Almere een beroep op Moorman Totaal Techniek als u het vermoeden heeft dat er een lek in uw vloerverwarming zit. Wij helpen u graag met het achterhalen van de oorzaak. Onze specialisten hebben verstand van zaken en maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Wij willen dat u er tijdens de koude wintermaanden warm bij zit en sporen daarom niet alleen de oorzaak voor u op maar zorgen ook voor de reparatie. Bij ons zit u goed als u in Almere op zoek bent naar een totaaloplossing!

Professionele lekdetectie

Er zijn verschillende detectiemethoden waar wij als lekdetectiebedrijf gebruik van maken. Het voordeel van al deze methoden is dat er geen extra hak- en breekwerk nodig is om lekkage in uw vloerverwarming op te sporen. Schakelt u ons in voor het opsporen van een lek in uw vloerverwarming? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij zijn betrouwbaar, gaan vakkundig te werk en zijn pas klaar als uw vloerverwarming weer werkt.

Wilt u direct een afspraak maken met ons lekdetectiebedrijf? Neem dan contact met ons op. Dat kan op 0320 - 72 46 15 of via het contactformulier. Wij streven naar uw tevredenheid en zullen zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen om het probleem op te sporen.