Lekkage voorkomen

Het is belangrijk dat u leidingwerk in uw woning laat aanleggen door een professionele vakman. Leidingen verdwijnen na de aanleg immers voor een groot deel onder de vloer en achter de muur. Het is dan lastig om nog aanpassingen te doen. Mocht er een probleem optreden, zoals lekkage door foutief gekoppeld leidingwerk, lijkt het dan ook noodzakelijk om de muur of de vloer open te breken om de leidingen te zien en het probleem te kunnen herstellen.

Waarom lekdetectie?

Gelukkig biedt lekdetectie in dit geval uitkomst. Ons bedrijf in Almere werkt met geavanceerde apparatuur waarmee de oorzaak en de precieze locatie van een lekkage inzichtelijk worden, zonder onnodig hak- en breekwerk. Iedere situatie is uniek, daarom bepalen we ook per situatie welke detectiemethoden we inzetten. Waar we ook voor kiezen: uw lek wordt gegarandeerd gevonden zonder onnodige sloop- en herstelwerkzaamheden!

Is de oorzaak van het lek gevonden? Ook voor schadevrij herstel van lekkages bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de manieren waarop wij lekkage te te lijf gaan? Of woont u in Almere of in de buurt van Almere en wilt u meteen een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 0320 - 72 46 15 of het contactformulier.  We helpen u graag.