Wij sporen uw lekkage op

Het opsporen van een lekkage lijkt misschien heel simpel. U breekt uw muur of plafond open op de plek waar u vocht- of schimmelplekken ziet en spoort op die manier het lek op. Dit blijkt in de praktijk meestal niet te werken. De oorsprong van de lekkage bevindt zich bijna nooit op de plek waar u Laat het opsporen van een lekkage daarom altijd aan een ervaren specialist over. In de regio Almere bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van speciale apparatuur en kunnen daarmee zonder onnodig hak- en breekwerk een lekkage voor u sporen.

Hoe gaan wij te werk?

Moorman Totaal Techniek is uw specialist op het gebied van lekdetectie in de regio Almere. Wij sporen uw lekkage snel en vakkundig op. Daarnaast brengen wij een uitgebreid rapport van de detectie uit. In dit rapport staat duidelijk waar de lekkage zich bevindt, om wat voor type lek het gaat en hoe dit het best te repareren is. Het is voor uzelf van belang dat u dit rapport goed bewaart. Mocht er in de toekomst weer een lek op dezelfde plek ontstaan, dan kunnen wij deze gemakkelijker achterhalen.

Direct een specialist inschakelen voor het opsporen van een lekkage? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of op 0320 - 72 46 15!