Oplossing voor leidinglekkage

Leidinglekkage kan zich op alle plekken in uw woning bevinden. Van de badkamer tot uw keuken, overal bevinden zich leidingen. In de meeste gevallen zijn deze niet zichtbaar, waardoor het een stuk lastiger wordt om de precieze plek en oorzaak van het lek aan te tonen. U kunt zelf op onderzoek uitgaan, maar wij raden dit ten strengste af. Voorkom onnodige kosten en schakel een ervaren lekdetectie specialist van Moorman Totaal Techniek in. Wij werken met geavanceerde apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste technieken. In Almere en in de omgeving van Almere staan wij voor u klaar.

Verschillende detectiemethoden

Als u te maken heeft met leidinglekkage zijn er een aantal methoden die gebruikt kunnen worden om het lek op te sporen. Als lekdetectie specialist maken wij onder andere gebruik van thermografie en traceergasdetectie.

Thermografie
Wij maken warmtebeelden van uw woning met behulp van infrarood apparatuur om te kijken waar het lek zich bevindt. Wijkt dit beeld af van de normaalverwachting? Dan is de oorzaak gevonden en kan de lekkage verholpen worden zonder extra hak- en breekwerk te verrichten.

Traceergasdetectie
Wij brengen door middel van een speciale gas de leidingen in uw woning onder druk. Vervolgens zoeken we met meetapparatuur naar een plek waar het gas te meten is, dit is de locatie van het lek. Het speciale gas is te meten met behulp van vele materialen, omdat het een dunne structuur heeft.

Heeft u te maken met een leidinglekkage en wilt u het lek laten opsporen door Moorman Totaal Techniek? Neem dan contact met ons op via 0320 - 72 46 15 of het contactformulier.